Rebarbora se třemi druhy sýrů

Share on Facebook
8 porcí
2 / 5náročnost
50 min

Ingredience:

Těsto:

  • 200 g polohrubé mouky Pernerka
  • 100 g másla – pokojové teploty
  • 2 vejce
  • 1 čl soli

Náplň:

  • 250 ml šlehačky
  • 2 vejce
  • 1 čl soli
  • Rebarbora
  • Sýry – kozí sýr, roquefort, camembert

Tipy a Triky:

Rebarboru nejdříve oloupeme, pokrájíme a spaříme vroucí vodou.

Můžeme použít pouze jeden druh ze tří výše uvedených. 

Postup:

Nejprve si vypracujeme ze všech ingrediencí těsto, které necháme alespoň hodinu odpočinout v ledničce. 

Vychladlé těsto poté dáme do malých formiček nebo do jedné velké.  Těsto rozprostřeme hezky do okrajů formy. 

V misce si smícháme šlehačku s vejci a solí. 

Náplň nalijeme na těsto. Poté celé posypeme rebarborou nakrájenou na cca 2 cm proužky.

Nakonec přidáme sýry dle chuti.  

Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů cca 30 minut.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.