Jahodovo-rebarborový koláč s křupavou drobenkou

Share on Facebook
1 forma (průměr 26 cm) porcí
1 / 5náročnost
60 min

Ingredience:

Na ovocnou část:

  • 300 g rebarbory
  • 300 g jahod
  • 2 lžíce cukru
  • 1 lžička skořice

Na drobenku:

  • 120 g másla
  • 150 g celozrnné špaldové hladké mouky Pernerka
  • 80 g ovesných vloček
  • 80 g cukru
  • 1 lžička skořice
  • ½ lžičky vanilky



Tipy a Triky:

Postup:

Nejprve si připravíme ovocnou směs. Rebarboru a jahody nakrájíme na kostičky.

Nachystáme si koláčovou formu a vymažeme ji máslem. Ovoce dáme do formy, přidáme cukr, skořici a dobře promícháme.

Potom smícháme všechny suroviny na drobenku. Tu rovnoměrně rozprostřeme na ovocnou směs. 

Pečeme v rozehřáté troubě na 180°C cca 35 – 40 minut. 

Chcete mít doma dostatek Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.



Nakupte online přes náš e-shop

 

KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU

 

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.