Dvoubarevná bublanina z rýžové mouky

Share on Facebook
Plech 20 x 35 porcí
1 / 5náročnost
45 min

Ingredience:

  • 160 g rýžové hladké mouky Pernerka
  • 600 g hustého bílého jogurtu 
  • 4 vejce
  • 1 prášek do pečiva 
  • 100 g cukru 
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • Třešňový kompot

Tipy a Triky:

Můžeme použít jakýkoli jiný kompot: hruškový, meruňkový, švestkový. Můžeme použít i loupané mandarinky.

Postup:

Nejprve smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem. Přidáme vejce, jogurt a zamícháme. 

Vznikne nám tekuté těsto. 

¾ vylijeme do vymazaného plechu (můžeme použít pečící papír). Do zbylého těsta přidáme kakao a cik cak vylijeme na první vrstvu těsta.

Poklademe třešně a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů cca 30 minut.

Nakupte online přes náš e-shop

 

KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU

 

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.