Domácí pekařky a pekaři zkoušeli Chléb Pernerka. Jak hodnocení dopadlo?

Chlebové směsi s názvem Chléb Pernerka jsou dalšími produkty z Mlýna Perner, které se úspěšně etablují na tuzemském trhu. Konkrétně se jedná o tři chlebové směsi – vícezrnný, slunečnicový a žitnopšeničný. Jejich vývoji věnovali ve mlýně patřičnou pozornost a výsledek jejich snažení potvrdil i výzkum mezi zákazníky. Ti v domácím hodnocení přiřkli chlebovým směsím celých 94 % ze sta možných. 

Princip testování byl jednoduchý. Zájemcům o účast v testu stačilo požádat o směsi, které následně poštou obdrželi. Pak už vše bylo v jejich režii a z dodaných směsí upekli chleby. Každý testující hodnotil to, jak se mu se směsmi pracovalo i to, jak byl spokojen s výsledkem – upečeným chlebem. Jaká byla jejich hodnocení a co na připravených směsích nejvíc oceňovali? Pojďme se podívat na to, jaká byla hodnocení.

Hodnocení chlebových směsí od pekařek

“Na zpracování je to velice rychlé. Stačí smíchat s vlažnou vodou a za méně jak 1,5 hodiny máte hotový chléb, což je super!,” říká Aneta Tlustá, která chlebovým směsím dala rovných 100 %. Co říkají ostatní? “Úžasná směs pro přípravu chleba. Rychlá příprava a velice jednoduchá i pro začátečníky…,” to jsou pro změnu slova paní Kateřiny Novákové. Do třetice jsme vybrali slova paní Lenky Polčákové: “Tak přátelé, za mne 100% spokojenost. Naprosto jednoduchá a rychlá příprava…” A ještě hodnocení, které stojí za zmínku: “Chlebové směsi jsou za mě naprosto boží. Je to rychlé a hlavně jednoduché. Nemusíte připravovat směs sami doma, stačí opravdu přidat určené množství vody a je hotovo,” hodnotí směsi chléb Pernerka paní Petra Parkanová. 

A co v hodnocení zaznělo za negativa? Žádné zásadní potíže nebo stížnosti se v testu neobjevily. Ve většině případů testující políčko negativa proškrtli. Pokud už něco zaznělo, jednalo se o drobnosti, které nemají žádný vliv na práci se směsmi ani na výsledek v podobě upečeného chleba. “Těsto trošku lepí a ocenila bych trochu více soli,” říká paní Hana Vévodová s tím, že její celkové hodnocení směsi je velmi pozitivní: “Velmi oceňuji menší než kilové balení, pro méně početnou rodinu ideální.” Paní Radmila Vlčková by přivítala silnější obalový materiál směsí, ale to je jediná připomínka. Chlebové směsi, práci s nimi i upečený chleba hodnotí velmi pozitivně: “Sice jsem nestihla všechny vyzkoušet, ale slunečnicový chléb byl naprosto skvělý. Rychle připravené těsto a krásně do křupava upečené chléb. Chléb je chuťově výborný.” 

Jednoduchost a rychlá příprava

A proč se vůbec v Mlýnu Perner pustili do vývoje chlebových směsí? Je to reakce na zvyšující se zájem o domácí pečení. „Lidé chtějí zkoušet nové věci a rádi experimentují. A pečení chleba patří k činnostem, kde je zájem opravdu velký,“ říká Daniel Perner, jednatel Mlýnu Perner a přidává i vysvětlení: „Chtěli jsme vyjít vstříc poměrně velké skupině lidí, která se do pečení chleba zatím nepustila. Část lidí chleba nepeče, protože se bojí neúspěchu a nepovedeného chleba. Častou překážkou pro pečení chleba je také nedostatek času.”

Při přípravě směsí ve mlýně zohlednili oba tyto faktory „Zejména pro tyto zákazníky jsme připravili chlebové směsi Chléb Pernerka. Ty jsou pečlivě namíchány z prémiových mouk Pernerka a neobsahují žádná nežádoucí aditiva,“ shrnuje Daniel Perner a dodává: „Díky našim směsím už nemají zákazníci důvod, proč se pečení chleba vyhýbat. A chleba si mohou upéct i třeba s dětmi.“ 

Výsledek testu potvrdil, že chlebové směsi Chléb Pernerka jsou připravené přesně tak, jak zákazníci potřebují. Jsou rychlé na přípravu a k upečení je třeba jen směs, voda a rozpálená trouba. 

Chlebové směsi Chléb Pernerka jsou hned tři – vícezrnný, slunečnicový a žitnopšeničný. Koupit je lze v běžné obchodní síti nebo v eshopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.  Pokud se chcete podívat na všechna hodnocení, najdete je na odkazu zde

 

Jak chleba upéct. Trouba, nebo pekárna?

Pečení chleba z chlebové směsi Chléb Pernerka je opravdu snadné. Stačí vybranou směs smíchat s 380 ml vody, nechat vykynout alespoň 30 minut a dát péct do trouby vyhřáté na 210 °C na 45–60 minut. Po vytažení z trouby budete mít krásně voňavý chléb s křupavou kůrkou a vláčnou střídou.

Chléb Pernerka si můžete upéct také v domácí pekárně, do které nalijete 380 ml vlažné vody, vysypete obsah sáčku a zvolíte program „základní“ s délkou trvání tři hodiny a více. Uvedené chlebové směsi se připravují z prémiové mouky Pernerky a jejich nespornou výhodou je, že s nimi voňavý chléb vykouzlí i ten, kdo má málo času či pekařských zkušeností.

 

 

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.