Jahodovo-rebarborový koláč s křupavou drobenkou
Ingredience:
Na ovocnou část:
- 300 g rebarbory
- 300 g jahod
- 2 lžíce cukru
- 1 lžička skořice
Na drobenku:
- 120 g másla
- 150 g celozrnné špaldové hladké mouky Pernerka
- 80 g ovesných vloček
- 80 g cukru
- 1 lžička skořice
- ½ lžičky vanilky
Tipy a Triky:
Postup:
Nejprve si připravíme ovocnou směs. Rebarboru a jahody nakrájíme na kostičky.
Nachystáme si koláčovou formu a vymažeme ji máslem. Ovoce dáme do formy, přidáme cukr, skořici a dobře promícháme.
Potom smícháme všechny suroviny na drobenku. Tu rovnoměrně rozprostřeme na ovocnou směs.
Pečeme v rozehřáté troubě na 180°C cca 35 – 40 minut.
Chcete mít doma dostatek Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.