Dvoubarevná bublanina z rýžové mouky
Ingredience:
- 160 g rýžové hladké mouky Pernerka
- 600 g hustého bílého jogurtu
- 4 vejce
- 1 prášek do pečiva
- 100 g cukru
- 2 lžíce holandského kakaa
- Třešňový kompot
Tipy a Triky:
Můžeme použít jakýkoli jiný kompot: hruškový, meruňkový, švestkový. Můžeme použít i loupané mandarinky.
Postup:
Nejprve smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem. Přidáme vejce, jogurt a zamícháme.
Vznikne nám tekuté těsto.
¾ vylijeme do vymazaného plechu (můžeme použít pečící papír). Do zbylého těsta přidáme kakao a cik cak vylijeme na první vrstvu těsta.
Poklademe třešně a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů cca 30 minut.
Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.