Špaldová hladká mouka
Špaldová hladká mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni a lze ji s pšeničnou moukou míchat nebo ji i zcela nahradit.
Kde koupit Zjistit víceŠpaldová celozrnná hladká mouka
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje jemnou oříškovou chutí a vůní a lze ji v jakémkoliv poměru kombinovat s běžnou pšeničnou moukou nebo ji v kuchyni zcela nahradit.
Kde koupit Zjistit vícePohanková celozrnná hladká mouka
Pohanková celozrnná hladká mouka se hodí na pečení palačinek a lívanců nebo na přípravu koláčů, sušenek a placek. Hodí se i jako příměs do těsta na pečivo. Může obsahovat stopy lepku.
Kde koupit Zjistit víceŽitná celozrnná hladká mouka
Celozrnná hladká žitná mouka je vhodná na pečení chleba, přípravu kvásku nebo do perníkových těst.
Kde koupit Zjistit víceRýžová hladká mouka
Naše rýžová hladká mouka je vhodná na pečení dezertů, přípravu sušenek, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a mnoha dalších slaných i sladkých pokrmů. Může obsahovat stopy lepku.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná celozrnná hladká mouka
Hladká celozrnná pšeničná mouka je vhodná pro přípravu veškerých kynutých těst na pečení slaných i sladkých pokrmů.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hladká extra silná mouka
Pšeničná mouka hladká extra silná s vysokým obsahem lepkových bílkovin je vhodná pro výrobky s delším kynutím těsta, kde zajišťuje jeho pevnost a pružnost.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hladká mouka
Hladká pšeničná mouka je vhodná pro přípravu veškerých kynutých těst na pečení slaných i sladkých pokrmů.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná polohrubá mouka
Polohrubá pšeničná mouka je vhodná pro přípravu veškerých kynutých těst na pečení slaných i sladkých pokrmů.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hrubá mouka
Pšeničná hrubá mouka je vhodná především pro přípravu vařených pokrmů a příloh.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová hladká mouka
Bio Špaldová hladká mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni a lze ji s pšeničnou moukou míchat nebo ji i zcela nahradit.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová celozrnná hladká mouka
BIO špaldová celozrnná mouka se vyznačuje jemnou oříškovou chutí a vůní a lze ji v jakémkoliv poměru kombinovat s běžnou pšeničnou moukou nebo ji v kuchyni zcela nahradit.
Kde koupit Zjistit víceBIO Žitná celozrnná hladká mouka
Celozrnná hladká žitná BIO mouka je vhodná na pečení chleba, přípravu kvásku nebo do perníkových těst.
Kde koupit Zjistit víceBIO Pšeničná celozrnná hladká mouka
Bio hladká celozrnná pšeničná mouka je vhodná pro přípravu veškerých kynutých těst na pečení slaných i sladkých pokrmů.
Kde koupit Zjistit víceINSPIRUJTE SE DALŠÍMI SKVĚLÝMI RECEPTY OD PERNERKY
VŠECHNY RECEPTYO POHANCE
Pohanka je pseudoobilovina pocházející z himalájské oblasti Číny a svůj název získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji s sebou přinesli do Evropy. V posledních letech získává na oblibě jako součást zdravé výživy.
NA CO SE HODÍ
Pohanková celozrnná hladká mouka se hodí na pečení slaných a sladkých koláčů, lívanců, palačinek a muffinů nebo na přípravu quiche, placek a sušenek. Může se využívat i jako příměs do těsta z špaldové či pšeničné mouky. Může obsahovat stopy lepku.
Celozrnné hladké mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.
NUTRIČNÍ HODNOTY
Nutriční hodnoty ve 100g jedlého podílu.
-
ENERGETICKÁ HODNOTA1485 kJ / 351 kcal
-
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny3,1 g / 2,5 g
-
Využitelné sacharidy
/ z toho cukry65,6 g / 0,8 g -
BÍLKOVINY12,2 g
-
Rutin130 mg
-
Sůl0,0 g
-
Vláknina6 g
-
T
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.