Postup
Piškoty příprava:
V robotu si vyšleháme bílky do tuhého sněhu a přendáme do druhé misky.
V míse od robotu si vyšleháme cukr se žloutky do pěny. Postupně přidáme sníh a prosátou mouku se škrobem.
Cukrářský sáček naplníme těstíčkem a stříkáme na plech malé kolečka, které nakonec ještě lehce posypeme moučkovým cukrem, aby se nám kolečka nerozjela.
Pečeme v předehřáté troubě na 160 stupňů cca 10 minut (do zlatova)
Vosí úly příprava:
Z ingrediencí na těsto si vytvoříme těsto, které dáme do lednice na hodinu odpočinout.
Z ingrediencí na krém si vyšleháme hladký krém, nejprve vyšleháme cukr s máslem, postupně přidáme žloutek a nakonec kávu . Krém dáme do cukrářského pytlíku – můžeme dát do ledničky.
Z těsta tvoříme cca 15g kuličky, které obalíme v moučkovém cukru a dáme do formičky na úly. Do prostředku uděláme důlek a dáme krém. Přikryjeme piškotem a vyndáme z formičky.
Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.