Višňový crumble

Ingredience:
Na drobenku:
- 80 g ovesné celozrnné jemné mouky Pernerka
- 80 g másla
- 80 g posekaných mandlových plátků
- 100 g třtinového cukru
- ½ lžičky skořice
- špetka soli
Na ovoce:
- 500 g vypeckovaných višní
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- 3 lžíce třtinového cukru
Tipy a Triky:
Crumble nemusíte podávat pouze jako dezert, skvěle se totiž hodí i ke snídani.
Postup:
Všechny suroviny na drobenku dáme do mísy a rukama hněteme tak dlouho, dokud nám nevznikne drobenka.
Vypeckované višně dáme do mísy spolu se škrobem a cukrem a důkladně promícháme.
Do mísy vyskladáme višně a posypeme je drobenkou.
Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut.
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.