Višňová bublanina

Postup

V rendlíku si rozpustíme máslo a necháme ho vychladnout. V robotu vyšleháme cukr s vejci do světlé pěny. V druhé míse si smícháme mouku, prášek do pečiva a himalájskou sůl.

Do světlé pěny zlehka zamícháme sypkou směs z druhé mísy. Nakonec po troškách přidáme máslo.

Koláčovou formu vymažeme troškou másla a vysypeme hrubou moukou.

Vypeckované višně dáme do mísy spolu s Grand Marnier, třtinovým cukrem a promícháme. Necháme cca 10 minut odležet. Višně necháme vykapat.

Těsto nalijeme do koláčové formy a poklademe višněmi.

V míse si uděláme z másla, cukru a mandlové mouky drobenku, kterou poté koláč rovnoměrně posypeme.

Pečeme na 180 stupňů cca 25-30 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129