Vídeňské třené

Od Mirky van Gils Slavíkové

Postup

Máslo vyšleháme s cukrem, vanilkou, solí a žloutkem. Do vyšlehané hmoty vmícháme prosátou hladkou mouku a maizenu. Těsto dáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou. Na plech nastříkáme malé rovné kousky, které pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 10 minut. Necháme vychladnout.

Máslo s cukrem, žloutkem, vanilkou a rumem vyšleháme do pěny. Krém dáme do cukrářského sáčku a naneseme na polovinu tyčinek. Druhou polovinou přiklopíme. Spojené  kousky cukroví nakonec namočíme z jedné, nebo obou stran v rozpuštěné čokoládě.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129