Vídeňské třené

Share on Facebook
20 porcí
2 / 5náročnost
45 min

Ingredience:

Vanilkový krém:

  • 100 g másla
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 žloutek
  • 15 g rumu
  • 1 g mleté vanilky

Poleva

  • 150 g tmavé čokolády



Tipy a Triky:

Místo krému můžete použít rybízový džem.

Postup:

Máslo vyšleháme s cukrem, vanilkou, solí a žloutkem. Do vyšlehané hmoty vmícháme prosátou hladkou mouku a maizenu. Těsto dáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou. Na plech nastříkáme malé rovné kousky, které pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 10 minut. Necháme vychladnout.

Máslo s cukrem, žloutkem, vanilkou a rumem vyšleháme do pěny. Krém dáme do cukrářského sáčku a naneseme na polovinu tyčinek. Druhou polovinou přiklopíme. Spojené  kousky cukroví nakonec namočíme z jedné, nebo obou stran v rozpuštěné čokoládě.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Nakupte online přes náš e-shop

 

KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU

 

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.