Velikonoční mini bochánky

Postup

Vytvoříme si kvásek z droždí, lžičky cukru a trochu teplého mléka.

Smícháme suché ingredience (mouka, cukr, sůl), poté přidáme rozinky, rozpuštěné sádlo, mléko, vajíčka a kvásek. Hněteme asi 10 minut.

Necháme kynout 60 minut a poté vytvoříme malé bochánky po cca 100g a ještě 20 minut necháme na plechu kynout.

Pečeme v rozpálené troubě na 160 stupňů cca 25 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129