Vánoční vinné cukroví
Ingredience:
Těsto:
- 250 g hladké pšeničné mouky Pernerka
- 250 g másla
- 6 lžic bílého vína
Dále:
- Moučkový cukr na obalení
Tipy a Triky:
Můžeme udělat i slanou variantu. Před tím, než vložíme do trouby posypeme solí, kmínem, sezamem atd.
Postup:
Smícháme všechny ingredience a vypracujeme těsto.
Zabalíme do potravinářské folie a dáme minimálně na dvě hodiny do lednice. (Nejlépe přes noc)
Z těsta vyválíme plát cca 3-4mm silný a vykrajujeme libovolné tvary.
Pečeme v předehřáté troubě na 170stupňu cca 9 minut.
Po vyndání z trouby obalujeme ihned v moučkovém cukru.
Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.