Sýrová pizza

Postup

Nejprve si připravíme kvásek. Do mísy přidáme rozdrobené droždí, 40 ml vlažné vody a cukr. 

Cca po 10-15 minutách přidáme olej, sůl, mouku a vodu a zpracujeme cca 10 minut v hladké, pružné těsto, nejlépe v robotu. Přikryjeme utěrkou a necháme kynout alespoň 60 minut nebo až  zdvojnásobí svou velikost. 

Všechny sýry  nastrouháme (nebo rozdrobíme na menší kousky) a pak společně se smetanou smícháme se smetanou.

Vykynuté těsto vyválíme do kruhu. Potřeme směsí smetany a sýrů a pečeme 12-15 minut na 200˚C do zlatova.


Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129