Stříkané banánky

Postup

Ze všech ingredienci si zpracujeme buďto ručně nebo pomocí kuchyňského robotu těsto. Těsto dáme minimálně na dvě hodiny do lednice nejlépe však přes noc. 

Pomocí strojku na tlačené cukroví si vytlačíme stejně dlouhé banánky. 

Pečeme na 170 stupňů cca 7 minut – do zlatova. 

Vychladlé potřeme marmeládou a slepíme vždy dva kusy k sobě.  

V rendlíku rozpustíme máslo s čokoládou a vždy jeden konec banánků namočíme v čokoládě. Necháme ztuhnout.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129