Špaldové vanilkové rohlíčky

Postup

Všechny suroviny zapracujeme v těsto, kromě moučkového cukru a vanilky. Ty si odložíme stranou na obalení.

Těsto necháme cca 2 hodiny odležet a poté z něj začneme tvořit rohlíčky.

Pečeme 15 min. na 160 stupňů.

Nakonec rohlíčky obalíme ve směsi moučkoveho cukru s vanilkovým cukrem.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129