Špaldové perníčky

Postup

Všechny suroviny smícháme v těsto, které necháme přes noc odpočinout v ledničce. Pokud těsto moc lepí, přidáme ještě trochu mouky.

Druhý den těsto vyndáme a vyválíme na silnější plát, než u klasického cukroví, cca 3-4 mm silný.  Pečeme 10-12 minut na 170 °C.

Ještě horké upečené perníčky potíráme bílkem, aby se leskly.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129