Postup
Nejprve si založíme kvásek. Do 50 ml vlažného mléka nasypeme droždí a přidáme lžičku cukru. Dáme stranou na cca 10 minut a mezitím si smícháme mouku, cukr, sůl a muškátový oříšek. Vzniklou směs přidáme ke kvásku společně se žloutky a rozpuštěným máslem a postupně přidáváme i zbylé mléko. Vypracujeme v hladké těsto, které necháme hodinu kynout.
Po vykynutí vyválíme těsto na obdélník, silný cca 0,5 cm. Rozetřeme na něj změklé máslo, posypeme cukrem, skořicí a celý plát zarolujeme. Vzniklý váleček nakrájíme na cca 1,5 – 2 cm široké rolky. Pečící formu vymažeme máslem a naskládáme do ní vzniklé rolky. Necháme pod utěrkou ještě cca 20 minut kynout. Po vykynutí potřeme bílky a posypeme zlehka cukrem, pečeme cca 30 – 35 minut na 160°C.