Trdelník

Postup

Všechny ingredience ručně zpracujeme do tuhého těsta. Na pomoučeném válu si ho rozdělíme na 6 částí, které vyválíme na pláty. Rovnou sklenicí potřenou olejem omotáme dvěma pláty okolo sklenice. Pokud chceme trdelníky vyšší, omotáme tři pláty

Pečeme 20 minut při teplotě 180 stupňů. Vyndáme z trouby, potřeme mlékem a pečeme dalších 5 minut. 

Ještě teplé je stáhneme ze sklenice, potřeme kokosovým olejem a obalíme ve vanilkovém cukru  s pravým luskem, smíchaným se skořicí. 

 

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129