Rebarborový koláč ze špaldové Pernerky

Postup

Nejprve si zpracujeme křehké těsto ze všech surovin. Pracujeme velmi rychle, aby si máslo udrželo svoji pevnost (nejlépe to půjde v robotu). Těsto zabalíme do potravinářské folie a necháme cca 30 minut v lednici odpočinout.

V míse smícháme tvaroh, smetanu, vejce a nakonec vmícháme cukr a pudinkový prášek.

Těsto rozválíme a vložíme do koláčové formy vymazané máslem tak, abychom vytvořili i okraje. Při tvarování si můžeme pomoc prsty.

Na dno formy poklademe nakrájenou rebarboru a zalijeme náplní.

Pečeme v předehřáté troubě na cca 175 stupňů cca 30 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129