Rebarborový koláč s drobenkou

Postup

Smícháme všechny ingredience na těsto do hladka.  

Těsto rozprostřeme na plech o velikosti 20 x 30 cm, na těsto poklademe rebarboru a nakonec posypeme drobenkou. 

Drobenku získáme smícháním všech ingrediencí. Promneme prsty. 

Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů cca 30 minut.

Chybí vám se spíži Pernerka? Objednejte si ji v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129