2 porcí
1 / 5náročnost
20 min.
Ingredience
RYCHLORECEPT žampionová:
- 1 bageta nebo 2 rohlíky
- hrst žampionů
- menší cibule
- 1 česnek
- mix sušených bylinek
- hrst strouhaného sýra gouda
RYCHLORECEPT italská:
- 2 rajčata
- 4 lžičky pesta
- 1 mozzarela
- italské bylinky
Tipy a triky
Postup
RYCHLORECEPT žampionová:
Cibulku orestujeme na másle, pak ní přidáme žampiony, sůl, pepř, bylinky, prolisovaný česnek a 5 minut restujeme. Bagetu rozřízneme a každou část uprostřed „udusáme“ lžící, aby vznikla prohlubeň, do které dáme žampionovou směs. Posypeme sýrem a dáme na 10 minut zapéct na 200 stupňů.
RYCHLORECEPT italská:
Bagetu rozřízneme a každou část uprostřed „udusáme“ lžící, aby vznikla prohlubeň. Obě půlky natřeme pestem a pak střídavě pokládáme rajčata a mozzarellu. Posypeme bylinkami, solí, pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme zapéct společně s žampionovou.
Recept připravila @Alishaeasycooking
Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.
