POLSKÉ ZAPÉKANKY (ZAPIEKANKY)

Postup

RYCHLORECEPT žampionová:

Cibulku orestujeme na másle, pak ní přidáme žampiony, sůl, pepř, bylinky, prolisovaný česnek a 5 minut restujeme. Bagetu rozřízneme a každou část uprostřed „udusáme“ lžící, aby vznikla prohlubeň, do které dáme žampionovou směs. Posypeme sýrem a dáme na 10 minut zapéct na 200 stupňů.

RYCHLORECEPT italská:

Bagetu rozřízneme a každou část uprostřed „udusáme“ lžící, aby vznikla prohlubeň. Obě půlky natřeme pestem a pak střídavě pokládáme rajčata a mozzarellu. Posypeme bylinkami, solí, pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme zapéct společně s žampionovou. 

Recept připravila @Alishaeasycooking

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.



Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129