Pohankové vanilkové rohlíčky

Ingredience:
- 280 g pohankové celozrnné jemné mouky Pernerka
- 200 g změklého másla
- 100 g moučkového cukru
- 120 g vlašských ořechů
- 1 vanilkový cukr
- kůra z půlky citronu
Tipy a Triky:
Do moučkového cukru, ve kterém ješte horké rohlíčky obalujeme můžeme přidat zrníčka z vanilkového lusku.
Postup:
Všechny suroviny smícháme v těsto, které necháme odpočinout minimálně 12 hodin v chladu. Poté těsto vyndáme a tvarujeme rohlíčky. Pečeme 12-15 min. na 170°C. Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru a 1 lžící vanilkového cukru.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.