Pohankové perníkové řezy

Postup

Nejprve si ořechy nasekáme na menší kousky. Mouku, kypřící prášek, sodu, kakao, ořechy a oba cukry vložíme do větší mísy a vše dobře promícháme.

Do sypké směsi přidáme vejce, olej, mléko a vše smícháme tak, aby nám vzniklo řidší polotekuté těsto.

Pekáč nebo vyšší plech s okrajem vymažeme máslem a vysypeme moukou. Na plech vylijeme těsto, rovnoměrně jej rozprostřeme a vložíme jej do trouby vyhřáté na 130 °C na 10 minut, poté zvýšíme teplotu na 150 °C a pečeme ještě dalších 30 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek pohankové celozrnné hladké Pernerky? Objednejte si ji v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129