Ořechový koláč

Postup

Nejprve smícháme všechny suroviny na korpus a vytvoříme hladké těsto. Těsto rozdělíme na dvě části. 1/3  těsta zabalíme do potravinářské folie a dáme do mrazáku, zbytek těsta zabalíme a dáme do lednice na jednu hodinu.

Těsto z lednice použijeme na spodek korpusu. Vyválíme plát a dáme do koláčové formy, nebo těsto ručně upěchujeme do formy. Na těsto poklademe jablka a na ně pak tuhý vyšlehaný sníh ze 4 bílků a cukru.

Nakonec použijeme těsto z mrazáku, které nastrouháme navrch koláče.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 35 minut. Hlídáme. 

 

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129