Lívance z rýžové mouky

Share on Facebook
20 porcí
1 / 5náročnost
30 min

Ingredience:

Těsto:

  • 160 g rýžové mouky Pernerka
  • 160 g bílého jogurtu
  • 30 g vanilkového cukru
  • 10 g prášku do pečiva
  • 3 vejce

Další:

  • Máslo na vymazání lívanečníku
  • Povidla či javorový sirup na pomazání

 

Tipy a Triky:

Chutnají skvěle i s jakýmkoli sezonním ovocem a jogurtem 

Postup:

Smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem. Přidáme bílý jogurt, vejce a vytvoříme hladké lehce tekuté těsto. 

Necháme 15 minut odstát.

Lívanečník, případně pánev vymažeme máslem a takto smažíme z každé strany pomalu cca 3 minuty.

Lívance pomažeme povidly a ihned podáváme. 

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

 

Nakupte online přes náš e-shop

 

KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU

 

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.