Lívance z rýžové mouky

Postup

Smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem. Přidáme bílý jogurt, vejce a vytvoříme hladké lehce tekuté těsto. 

Necháme 15 minut odstát.

Lívanečník, případně pánev vymažeme máslem a takto smažíme z každé strany pomalu cca 3 minuty.

Lívance pomažeme povidly a ihned podáváme. 

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

 

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129