Koláč z rýžové mouky

Postup

Korpus: 

Troubu rozpálíme na 170 stupňů. 

Do mísy nasypeme sypké ingredience a promícháme. Poté přidáme ostatní suroviny a opět důkladně promícháme. Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem.

Pečeme ve vyhřáté troubě cca 20 minut. Zda-li je již korpus upečený, můžeme kontrolovat i pomocí špejle (zapíchneme špejli do těsta a pokud se na ni nelepí, je upečeno).

Korpus necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém.

Krém: 

Tvaroh smícháme s cukrem a pudinkem (prášek).

Dokončení:

Na vychladlý korpus rozetřeme krém. Krém ozdobíme ovocem a necháme ztuhnout na chladném místě. 

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129