Jahodovo-rebarborový koláč s křupavou drobenkou

Postup

Nejprve si připravíme ovocnou směs. Rebarboru a jahody nakrájíme na kostičky.

Nachystáme si koláčovou formu a vymažeme ji máslem. Ovoce dáme do formy, přidáme cukr, skořici a dobře promícháme.

Potom smícháme všechny suroviny na drobenku. Tu rovnoměrně rozprostřeme na ovocnou směs. 

Pečeme v rozehřáté troubě na 180°C cca 35 – 40 minut. 

Chcete mít doma dostatek Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.



Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129