Foccacia
Ingredience:
- 500 g celozrnné špaldové mouky Pernerky
- 450ml teplé vody
- 1 balíček sušeného droždí
- 3 lžičky soli
- Sušená rajčata, olivy
- Provensálské koření
- Olivový olej
Tipy a Triky:
Postup:
Sušené droždí smícháme s vodou a přidáme k mouce, přidáme koření a sůl a vypracujeme těsto (těsto bude lepkavé). Necháme kynout cca 40 minut.
Po vykynutí přidáme olivy a sušená rajčata a promícháme.
Těsto rozdělíme na dva díly a a z každého vyválíme cca 1 cm tlusté placky.
Uděláme v placce důlky prstem a potřeme důkladně olivovým olejem. Posypte ještě nejlépe hrubozrnnou solí.
Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 20 minut.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.