Foccacia

Postup

Sušené droždí smícháme s vodou a přidáme k mouce, přidáme koření a sůl a vypracujeme těsto (těsto bude lepkavé). Necháme kynout cca 40 minut.

Po vykynutí přidáme olivy a sušená rajčata a promícháme. 

Těsto rozdělíme na dva díly a a z každého vyválíme cca 1 cm tlusté placky. 

Uděláme v placce důlky prstem a potřeme důkladně olivovým olejem. Posypte ještě nejlépe hrubozrnnou solí.

Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 20 minut.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129