Čokoládový bochánek

Postup

Do mísy si prosejeme mouku s droždím, přidáme všechny sypké  suroviny a promícháme. Poté přidáme mléko, žloutky a zaděláme těsto.

Do těsta přidáme máslo pokojové teploty a zaděláme.

Těsto necháme na teplém místě kynout cca 40 minut.

Po vykynutí do těsta ještě vmícháme nasekanou čokoládu. Vytvoříme bochánek a dáme na plech ještě cca 20 minut kynout. Těsto potřeme žloutkem. Navrchu nastřihneme do kříže. 

Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 40 minut.

Bochánek polijeme čokoládovou polevou. A ozdobíme nasekanou čokoládou. 

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.



Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129