Čokoládové košíčky z pohankové mouky

Postup

Změklou čokoládu a ostatní suroviny na těsto zpracujeme napřed nožem a poté rukou. Těsto dáme přikryté do lednice ztuhnout.

Vyválíme ho po částech a výška bude 3 mm. Není to klasická mouka a nižší těsto by se po upečení  drolilo. Košíčky pokládáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 195 st. 15 až 17 minut. Košíčky z formiček vyklopíme až vystydnou !!!!

Náplně do košíčků zpracujeme a přendáme do sáčků na zdobení.

Na tuhle dávku náplně určitě vystačí.

Košíčky s čokoládovou náplní plníme max. 2 hodiny před podáváním. Ořechovou náplň doporučujeme plnit do košíčků max. 15 hodin předem. 

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129