Celozrnný koláč s hruškami a sýrem feta

Postup

Nejprve dáme do mísy všechny ingredience na těsto a vytvoříme těsto. Těsto můžeme udělat i v robotu za pomocí hnětacího háku. Rozpálíme troubu na 190 stupňů.

Poté dáme těsto do koláčové formy, upěchujeme a dno formy propícháme vidličkou. Na těsto dáme pečící papír  a papír zatížíme fazolemi nebo rýží a dáme péct na 10 minut do předehřáté trouby.

Mezitím si nakrájíme cibuli na proužky, hrušku na kostičky a rozdrobíme feta sýr. V misce smícháme šlehačku a vajíčka a přidáme ostatní ingredience. 

Po 10 minutách vyndáme koláčovou formu z trouby, dáme pryč fazole a a do formy přidáme náplň.

Pečeme na 170 stupňů ještě 30 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.

Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129