Celozrnné kostky

Postup

Do mísy si odvážíme obě mouky, sušené droždí, sůl a metlou promícháme. Přidáme mléko, olej a vypracujeme těsto. Necháme kynout 60 minut. Těsto může lehce lepit. Těsto nevykyne tolik jako při použití světlé hladké mouky.

Po hodině si vyválíme cca 1,5 cm široký plát a vykrájíme kostky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem.

Kostky pomažeme vodou a posypeme semínky.

 Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů cca 25 minut.

Chcete mít ve spíži dostatek všech Pernerek? Objednejte si je v našem e-shopu na adrese https://eshop.pernerka.cz.



Související recepty

Zpět k receptům

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129