Bublanina s ovocem do remosky

Postup

Žloutky s cukry šleháme metlou do pěny, přidáme olej a šleháme opět 1 minutu.

Přidáme ostatní suroviny, promícháme a nakonec lehce vmícháme ušlehaný sníh z bílků.

Těsto rozprostřeme do máslem vymazané a hrubou nebo polohrubou moukou vysypané remoskové formy o průměru 25 cm.

Posypeme ovocem. Pokud je ovoce mokré, je lepší spodní části ovoce položit do mouky, aby se nepropadlo při pečení až na dno formy.

Přiklopíme a necháme péct. !!!!!! Víko remosky určitě nepředehřívejte !!!

Pečeme 30 až 33 minut. Necháme vychladnout a pokud jste měli remosku dobře vymazanou a vysypanou, půjdou nakrájené kousky bublaniny krásně vyndat.

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129