Bramborové krokety s rýžovou moukou

Postup

Oloupané studené brambory nastrouháme na jemném vzorku struhadla, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme hned krokety (válečky o průměru cca 15,5 cm, délka záleží na Vás).

  Je to bramborové těsto, které řídne, tak  je určitě nepřipravujte dopředu.

Namáčíme je v osoleném vajíčku s mlékem, obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Pokládáme na ubrousky, které vysají přebytečný tuk. 

Kde koupíte Pernerku

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce nebo ve speciálních akcích u těchto prodejců v České republice.

Koupit v e-shopu

Kontaktujte nás

Pokud máte dotazy ohledně našeho sortimentu, technologií nebo jakýchkoliv dalších témat, napište nám e-mail nebo nám zavolejte.

Poslat zprávu +420 485 177 129