Arašídové grissini
Ingredience:
Těsto
- 500 g hladká mouka Pernerka
- 250 g voda
- 40 g olivový olej
- 20 g med
- 5 g mořská sůl
- 200 g hrubě nasekané neslané arašídy
- 10 g droždí
Na dokončení
- 1 lžíce mořské soli
Tipy a Triky:
Konce namočíme v rozpuštěné mléčné či bílé čokoládě. Posypeme směsí soli a barevného máčku. Skladujeme v uzavíratelné nádobě na suchém a chladném místě.
Postup:
Všechny ingredience smícháme a vypracujeme v tuhé nelepivé těsto; přikryjeme fólií a necháme v lednici přes noc odpočívat. Druhý den rozválíme na tenké prameny, 35 cm dlouhé, potřeme vodou, posypeme hrubou solí a ihned při 170 °C upečeme dozlatova na papírem vyloženém plechu. Necháme vychladnout.
Nakupte online přes náš e-shop
KOUPIT PERNERKU V E-SHOPU
KDE KOUPÍTE PERNERKU
Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.
A u mnoha dalších drobných prodejců...
PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.